Annat jobb på G kanske

Nytt jobb på G kanske snart, jag ringde min ridskolelärare i morse och snackade med henne. Hon behöver hjälp i sitt stall så nu skall jag testa på det i påsk. Innan vi pratar vidare om vad det kan bli för någonting av det. De har tävlingar påskafton så då blir det en del jobb innan, under och efter.

Vill ju jobba med hästar. Min favorithäst där heter Ricardo. Jag kan endast rida honom nu eftersom min vikt ännu inte är så bra så jag kan rida alla. Kommer nog dröja till efter sommaren om jag har tur. Älskar som sagt var den hästen.

Är dags att rida imorgon och jag har lovat Monica som min ridlärare heter att jag skall trava imorgon.  Jag vet ju hur man gör så sett, men i praktiken är det desto värre. Men jag skall inte ge mig och jag måste testa imorgon. Jag vill ju gärna, men sen har jag respekt för denna stora häst. Men jag vill ju lära mig mycket.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam