Besök på Psyket och Arbetsförmedlingen

Jaha idag har jag först haft möte med min psykologläkare om min medicin och om planerna på att bli gravid. Jag skall fortsätta med att ta tabletterna som jag gör nu och de vill inte öka dosen. Tar en sådan liten dos. Sen om jag skulle komma och bli gravid så skall jag kontakta henne igen då, så tar vi den diskussion då. Hon är bra min läkare som jag har på Psyket.

Har en underbar psykolog med som jag träffar i dagsläget varannan vecka. Så jag får hoppas att jag kommer underfund med vem jag är och hur jag skall hantera mina bekymmer, min oro, min ångest som jag har.

Lunch åt jag hos min mamma på hennes arbete, gott med Janssons Frestelse och ägg. Saknar min mammas mat, även min fars chili con carne, det skall jag nog önska nästa gång som jag kommer hem till dem igen.

Sen kom jag till AF för att jag skulle träffa min arbetspsykolog där. Han brukar vara bra, men nu började mötet med att han var negativ och tog upp negativa saker. Jaha där föll min positivitet. Jag var så in i nordens glad när jag kom dit och skulle berätta om mitt nya jobb. Men nej det gick åt skogen. De på AF undrade hur lång tid det skulle ta innan jag inte hade blodad tand för detta? Mina andra jobb har jag ju inte klarat så länge innan någonting vart fel. Jag kände hur mina tårar brände bakom ögonlocken. Jag är extremt känslig person som lätt blir ledsen, sen låser jag mig och får inte fram ett ord när jag börjar ett möte med nederlag. Så han fick inte mycket ur mig kan jag säga.

Skall dit igen på fredag och till dess skall jag inte ha mejlat honom samt gjort en hemuppgift om min oro. Får se hur det går. Skallträffa min vanliga psykolog på torsdag så får se vad hon har att säga om det hela.

KramiZar till er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam