Dagens funderingar

Hejsan alla mina läsare, idag har jag vart på mitt ”jobb” fram till kl 12.30, där praktiserar jag i att scanna in en massa gamla protokoll åt Folkrörelsearkivet i Kristianstad. Detta kanske kan bli mitt arbete senare,kan man ju hoppas iallafall. I vilket fall som så stormtrivs jag med detta. Jag har världens underbaraste handledare där jag är nu. Hon tror på mig och hjälper mig med allting och hur jag ser skillnad på vad det är för typ av papper som jag scannar.
Sen efter detta idag så skulle jag kta tåget till Kristianstad och vara hos min astma sköterksa, men när jag kom ner till stationen och skulle parkera min bil så fanns det ingen parkering alls, så jag fick ju helt enkelt välja att köra till Kristianstad istället, vilket gick bra, trots allt. Mina värden var mycket bättre än förra året, vilket är grymt skönt kan jag ju säga. Vill ju att min astma skall vara under kontroll. Fick en del tips samt råd med på att jag skall ta bricanyl innan träningen med eftersom jag numera tränar en del. Berättar mer om det i andra inlägg. Har inträffat en del i sommar med som jag kommer att blogga om se när jag får en bra stund över.
Sen funderar jag en del coh jag vet inte varför jag funderar på detta alls. Jag har en person som jag känner som skall flytta hit i månadsskiftet, vet inte varför jag tänker på det jämt och nästan lite avundsjukt. Är jag avundsjuk för att de kan flytta hit till en lägenhet med varmhyra på 10 000 och vi måste flytta ifrån vår på 8500 i varmhyra, eller för att de har jobb, eller vad är det? och varfäör reagerar jag så negativt på detta?
KramiZ på er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam