Delfinal 1 Göteborg

Hejsan mina kära vänner

Nu är det det som jag längtat länge efter och som jag följer varje år med spänning. Melodifestivalen 2015, redan igår var jag inne och lyssnade på låtarna som skall vara med idag i Göteborg. Skall bli kul och se hur det går för mina favoriter som jag har i dagens delfinal.

Jag vill inte nu avslöja vilka låtar som jag tycker som skall gå till finalen mm, men jag uppdaterar denna sida under kvällen sen.

Klicka in på denna sidan om ni vill kolla in lite om detta spektakel =)

http://www.melodifestivalen.nu/

http://www.svt.se/melodifestivalen/?

Likaså kommer det att bli kul och se hur programledarna sköter sig. Sanna Nielsen och Robin Paulsson.

I´ll be back ……………………………….

Nu närmar det sig med stormsteg, mindre än en timme kvar nu tills det börjar.. Finns tre låtar som ja gillar, får se om någon av dem faller svenska folket i smaken. Ev skall vi poppa lite popcorn ikväll. Grymt vad ja saknat det när jag åt LCHF.

Mina två favoriter kom till finalen, det kan man kalla tur =) Men en av dem som kom till 2:a chansen var ju helt kass. Nu väntar delfinal 2 från Malmö på alla <3 dag. Hoppas att det blir bra. Då är 2 av mina favoriter med också =) Vilka skriver jag om då =)

 

KramiZ

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam