Familjefestivalen i Älmhult igår

Igår åkte jag och min sambo till Älmhult, ja vi fick köra eftersom sista tåget tillbaka gick kl 21:30 från Älmhult, Dålig stil av Kronobergs Länstrafik och inte se till att fler kan ta sig dit utan att vara beroende av bil. Men men. Vi hittade en parkering iallafall i närheten och begav oss in på området. Första konserten som vi skulle se var Alcazar, dem har jag lyssnat länge på och gillar deras musik mycket.
Jag gillade dem då Magnus Carlsson var med i bandet. Men sen han slutade så har jag fortsatt att lyssna på dem.
Bilderna är tagna med min mobilkamera och kanske inte alltid så bra. Men vi fick inte ha med kamera med inspelningsmöjlighet på området. Fick inte ens ha paraply med in. Men det gick massa folk där inne som hade det (efter en regnskur) då kunde de ju sagt till alla dem med.
Sen kollade vi på ett uppträdande med Rackartygarna, de var enormt skickliga må jag säga. Har inga bilder på dem, men jag lägger in en youtube länk till dem =)
Dessa är grymma kan jag säga, så har ni möjlighet så se dem live.
Sen tog vi bussen in till centrum och gick ut och åt på en kinarestaurang i Älmhult, på vägen dit gick vi förbi en restaurang som hör och häpna har en stjärna från vita guiden.
Sen mätta och belåtna och fått upp lite värme så tog vi bussen tillbaka till området och skulle gå och kolla på Timbuktu. Han är grymt bra, men vi orkade inte vara kvar tills han sjöng ”Flickan och kråkan” vilket jag nästan tror han gjorde.
Men lägger in klippet här istället ihop med en bild jag tog på honom.
Bild tagen av mig med mobilkameran.
Sen var kvällen över :) KramiZ BeachMia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam