Första dagen på nya jobbet

Jobbet dag 1

Jaha i natt har jag verkligen inte sovit så mycket kan jag säga. Började ju nytt jobb i dag och nu är jag helt slut kan jag säga. Kom dit runt klockan 09, skulle börja klockan 09:30. Där stod redan en kille och väntade. Han kom fram och undrade om jag jobbade där, nej det gör jag inte. Han förklarade att han skulle praktisera där, jag blev lite ställd och undrade varför de skulle ha en till förutom mig. Men sen tänkte jag inte mer på detta. Där kom en bil med en tjej i, hmm tänkte jag. Men vi gick in  och träffade på Sonja som hon heter. Jag blev förvånad då Patrik min handledare inte var där. Trodde han skulle vara det. Fick förklarat att han var ledig idag. Detta blev en ångest och oro för mig, då jag har panikångest och oro. Lider även av depression och inlärningssvårigheter.

Men det gick bra under denna dagen, men när jag körde hem kl 16 så hade jag sprängande huvudvärk och sen mådde jag inte bra. Jag åkte hem och åt kvällsmat och sen gick jag och lade mig.

KramiZar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam