Funderat mycket och PMS e ingt kul heller

Hejsan mina kära bloggare o andra vänner!

Igår hade jag en dag som är en sådan då man verkligen bara vill lägga sig under täcket igen och bara sova. Jag fick ett sms från en kille jag verkligen gillar och han skrev att vi bara kunde vara vänner, eller ja kanske inte direkt i dem orden men nästan. Jag blev ledsen för ja är ju grymt känslig nu dessa dumma PMS dagar. De flesta vet vad PMS gör med en va? Annars får ni söka upp vad det betyder.

Jag satt dessutom och kollade på hans bild på datorn och sen lyssnade jag på en låt på youtube, som finns här nere. Tårar föll, men jag försökte ändå verka glad och prata med andra på msn. Tillslut kom jag på att jag ville prata med denna personen mellan 4 ögon, jag vill inte ta detta via msn, sms eller telefon. Så jag begav mig hem till honom för att prata igenom det på kvällen. Det kändes när jag körde dit, tårarna trillade och jag tänkte på hur glad, lycklig mm han gjort mig. Varje gång vi ses. Var detta slut nu? Hade jag förlorat ytterligare en underbar kille för att jag har någon typ av känslor för honom. Kände bara att jag inte orkade det.

Jag var redo att avsluta denna vänskap som e så fin bara för mina känslor. Men när vi sågs så fick jag en varm o go kram av honom och då sprack det, då trillade mina tårar. Kände mig så elak emot honom. Känner mig fortfarande grymt elak, även om han säger att jag inte är elak. Men det vet jag att jag är.

Vi fick en del sagt igår kväll och nu känns det mkt bättre får jag ju säga. Nu är jag hemma igen och bloggar om detta…..

Men nu skall jag pausa innna jag eventuellt skriver någonting mer idag

Kramis på er alla ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam