Funderingar som jag haft den senaste tiden

Nu blir jag snart galen kan jag säga, kommer skriva någon typ av dagbok fram tills jag träffar min psykolog. Så om ni vill läsa så blir jag glad. Men nu kommer jag mest att skriva av mig av olika saker som far genom mitt huvud. För det första så är jag anställd i ett företag som inte kommer leda någon vart med jobb. Jag gör en praktik på ÖSPAB Handelsträdgård och där trivs jag både med jobbet och arbetskamraterna. Det som är bekymret där är att jag inte kommer kunna få en anställning där. Kanske på sin höjd timvikarie jobb. Visst kanske är bra om man är ung, men om man närmar sig 40 och inte haft annat så mår man verkligen inte bra. Sen har jag tagit semester 1 dag i veckan under 3 veckor för att testa att jobba i ett stall. Älskar jobbet där, men känns som jag gör massa fel hela tiden. Det verkar ibland som det kanske kan ge jobb. Men de lär mig olika saker på stället, visste inte att det fanns minst 4 olika sätt att mocka. Mitt, de 3 andras sätt. Sen är jag bara där en gång i veckan och det är ju inte bra för min del utan jag hade minst behövt vara där 3 dagar i veckan. Annars hinner jag glömma emellan varven. Detta pratade även en i stallet med mig igår. Jag håller med dem till fullo men jag får inte vara fler dagar i stallet. Men det som irriterar mig är att min chef inte satt mig i stallet innan då han vet att jag vill jobba med djur då jag mår psykiskt dåligt. Då är djuren min tröst i mycket. Det kan kanske bli jobb i stallet om jag har tur, vad vet jag. Men jag vet inte om jag inte fungerar då jag inte har strukturer. Så nu pausar jag med att vara i stallet då jag är på ÖSPAB så jag kan fokusera på en sak just nu. Så jag har en hel del att fundera på, jag har alltid sagt att trist jobb kan man ha, men trivs man inte med arbetskamraterna så blir det inte bra för min del. Sen har jag mina psykiska besvär med panikångest och ångest. Så arbetsplatsen måste ju ha respekt för det med, men är ju därför som de får lönebidrag för att anställa mig.

Sen detta med ridningen, jag vet inte om jag skall fortsätta i Ballingslöv. Jag gillar hästen jag har där, men är medryttare på Peggy i Trolle Ljungby nu med, så jag vet inte hur jag skall göra. Detta funderade jag på då jag körde hem från ridskolan och stallet igår. Sen funderar jag på varför ingen vill komma o kolla då jag rider, eller kommenterar o tröstar då jag är ledsen eller så. Sen ser man vissa som får massa kommentarer på Facebook då de mår dåligt. Jag har knappt vänner det vet jag, för de tål inte min ångest, panik och oro.

Sen detta en sak med mitt förflutna som jagar mig i drömmarna helt plötsligt är att jag hade en granne när jag bodde i Nässjö som jag blev kompis med. han var snäll, rolig och trevlig och vi hade kul ihop. Det visade sig sen att han hade en galen fd flickvän efter sig, som hade begärt och fått besöksförbud på honom, men ändå rände hon hos honom stup i kvarten. Sen när hon kom på att vi var bra vänner o umgicks så började hon hota honom om hon inte fick mitt mobilnummer så hon kunde skicka mess och ringa o hota mig. Det var grymt vad jag fick heta mycket och hon kunde ibland låtsas att hon brydde sig om mig och sa allt skit om min granne och vän och sen gjorde hon likadant till honom om mig. En dag kom min kompis och undrade om jag ville köra honom till en kompis som bodde mellan Nässjö och Jönköping. Jag hade dåliga bromsar på min bil så egentligen fick jag inte köra, men jag gjorde det för att vara snäll. När vi kom närmare så sa han att jag kunde släppa av honom så gick han sista biten. Jag fattade ingenting och han sa att jag kunde vänta för han visste inte om kompisen var hemma. Plötsligt kommer det ett sms från honom att jag skulle köra för han hade stött på exet och hon hade tagit upp honom i bilen och hon körde som fan efter mig. Jag körde så fort jag kunde och har aldrig varit så in i nordens rädd. Ringde polisen om detta och pratade med dem, de blinkade åt mig att jag skulle stanna min bil men det sa polisen i telefonen att det skulle jag absolut inte göra. Jag körde grymt fort igenom samhällen mm och jag ville inte stanna och det skulle jag inte heller. De guidade in mig på gamla vägen emot Nässjö. Väl där tappade jag kontakten med polisen. Jag körde runt inne i samhället och försökte hitta ut. Till slut så kom jag till ett hus där folk stod och packade ur sin bil. Jag frågade skakande efter vägen ut. Då undrade hon om det var mig som galningen var efter (hon hade sett oss) ja svarade jag skakande i chock. Hon sa att hon skulle bara in med sakerna i huset, sen skulle hon köra med mig in till Nässjö. När vi kom in till Nässjö så körde vi direkt till polishuset för jag ville in och anmäla detta. Polisen frågade kvinnan om hon sett det hela, ja svarade hon. Då vill jag prata med dig med samt ha dina uppgifter. Nej jag vill inte bli inblandad sa hon då. Jag har aldrig känt mig så hopplös kan jag säga. Gick in med polisen och gjorde en anmälan. När jag satt där så ringde dem till mig (psyket o min granne) men polisen sa att jag inte skulle svara. När jag skulle hem sen så undrade polisen om det fanns någon som kunde möta upp mig där jag bodde. För jag var rädd att hon skulle vänta på mig. Min granne (en annan) skulle möta upp mig i trapphuset och gå upp och kolla i trapphuset upp till min lägenhet om där var någon. Där var ingen så jag gick in i min lägenhet och låste om mig. Senare ringde min granne o sa att han var hemma och kollade om jag ville komma ner. Njae jag visste inte med tanke på att hon (galningen) kunde ju vart där och hotat honom o ringa mig. Hade bytt mobilnummer 5 gånger på 2 veckor. Men det visade sig att han var själv. Jag gick ner och då hade han blod som rann längst örat på honom. Hon hade slagit honom för att få mitt mobilnummer. Hmmm galning……. Jag anmälde som sagt henne, men det lades ner i form av brist på bevis, som vanligt. Sen hotade hon mig med ibland att ta bort anmälningarna på henne annars skulle det och det hända.

Nej nu slutar jag för idag.

Tack och hej leverpastej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam