God Morgon

Jaha nu idag händer det mycket kan jag ju säga. Eller ja i veckan med som är. Idag skall jag nu först upp och se om jag kan betala min hyra på banken. Knasiga Klockaren som jag skall hyra av, de godkänner inte utskrift från internet för att jag skall få ut mina nycklar utan måste ha kvitto från bank eller posten. Kul då posten och banken tar avgift för att betala så. Men det kan ju klockaren betala i såfall.

Sen skall jag se om hyresgästen är hemma i min lägenhet, hon håller på att flytta ut idag, ja skall ta mått på fönstrena. Vi skall ut och köra idag och kan vara bra att veta hur stora de är. Man skall köpa gardinstänger och rullgardin. Så då vore det ju bra att veta. Eller om hon kan mäta det. Sen i eftermiddag så åker jag till Ängelholm och skall plågas rejält av min kiropraktikor. Sen vet jag inte vad det blir efter det.

Imrgon skall jag nog börja köra en del lådor till min lägenhet, då Jennie är där och städar, har kommit överrens av att jag kan köra dit en del lådor redan då och sätta in i ett rum.

På fredag mellan 7:30-10:00 så skall jag ÄNTLIGEN hämta mina nyklar till min lägenhet och sen bär det av att flytta in. Kommer att köra en del på dagen, sen efter klockan 15 så kommer vi att ta en del möbler mm, tills vi inte orkar mer den dagen. Vi har ju lördag och söndag med. Men söndag em vill jag att det är klart. Får besök då i MIN lägenhet. Så då flyttar jag och min kisse Malin in. hon kommer ju att gå vilse stackaren ;) Flyttar från 45 kvm till mitt flickrum på 12 kvm, sen nu till en lägenhet på 63 kvm.

Kramis på er……. <3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam