Härliga dagar med min dejt

Hejsan igen!

Idag har jag nog roligare saker att säga till er… Jag och min underbara dejt Henrik var i måndags ute på Hovdala slott utanför Hässleholm och gick lite runt och kollade. Vi hade fika med oss, hade det allmänt mysigt kan man ju säga. Åkte även ut till Trähuset som ligger lite utanför, vilken utsikt alltså! Sen hade vi en mysig hemmakväll efter det hos mig.

I går vart vi i Åhus och kollade lite och satt i solen och solade lite. Åt en god baguette på en av restaurangerna där, innan vi gick på härlig promenad längs stranden. Det är fint i Åhus kan jag säga till er som inte varit där någongång. tog inga bilder där, men det kommer fler gånger. Sen avslutade vi med en god glass innan vi körde hem till Henrik. Mys hela kvällen, innan han idag åkte till jobbet och jag hem.

Saknar honom någonting OTROLIGT =)

Ingen får mig och må så bra som du Henrik =)=)=)

 

Kramis på er allihopa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam