Hemma efter en trevligt besök hos en vän

Hejsan! Nu har jag anlänt till mina föräldrar efter att haft 2 underbara dagar hos en kompis i Hässleholm. Vi har vart ute och käkat glass i hembygdsparken, sen har vi kollat på filmer om kvällarna. Jag mår grymt bra när jag är tillsammans med honom. Blir lugn, harmonisk, glad, sprallig, busig hihi, låter som att jag blir som barn på nytt och ja det blir jag nog med.

Längtar nu bara till helgen så att jag kan komma i ordning i min lägenhet så att sen Henke kan komma och besöka mig i min nya sen på söndag eller måndag =)

Skall bli skönt och kunna ta hem kompisar till mig med och inte bara behöva åka iväg till dem.

Sen igår morse fick jag veta en trist sak och det är att en kille jag verkligen gillar som skulle ha flyttat från Stockholm till Malmö, nu hade fått bättre jobberbjudande på en byggfirma i Göteborg    Jag förstår honom, men samtidigt blir det ju 10 mil till extra till honom. Malmö hade vart perfekt. Dit åker ja ju gratis hur mkt som helst i sommar. Men Göteborg, fast å andra sidan tar det 2 timmar dit. Värre om han skulle bott kvar i Stockholm eller flyttat Norrut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam