ITrim dag 1

Marie Strands foto.

Nu börjar jag om igen med ITrim. Från och med idag så kommer jag att köra rivstarten på ITrim och det innebär 4 måltidsersättningar på 150 kcal per måltid. Min vikt har gått upp igen men nu känner jag mig mer redo än någonsin att ta itu med detta. Kommer att styrketräna 2 gånger i veckan med min Personliga Tränare Paria på Xercise i Kristianstad med. Sen kommer jag att rida 3-4 gånger per vecka på min skötar häst Rawicz. Samt sen kommer jag att träna kanske 1 pass på gymmet i veckan. Kommer här att skriva ner min vecka med träning mm. Nu skall det bli jäklare namma.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam