Itrim dag 2

20151207_144911Nu är jag inne på min andra dag med ITrims rivstart. Det fungerar sådär, man har ju sug efter annat hela tiden. Men som min coach sagt till mig så får man tänka på att detta är ju under en kort period. Det är ju inte meningen att man skall äta detta resten av livet. Jag vill verkligen detta nu och jag har stöd från vänner som kör detta på mitt gym, träffarna, min coach Bettan, min PT Paria, mina Instagram vänner. Jag tänkte nu skriva ner min vecka som kommer hur den skall se ut träningsmässigt. Ligger ju just nu i feber och förkylning så kommer ta det lugnt. Men ändå.

 

 

 

Måndag – PT timme med Paria (ev inställd då jag e febrig idag)
Tisdag – Ridning
Onsdag – PT timme med Paria
Torsdag – Ridning
Fredag – PT timme med Paria
Lördag – Ridning
Söndag – Ridning

Kommer att skriva ner mer om mina pass senare under veckan, men detta är min plan. Kommer komma bilder och ev videos senare i veckan med. På gymmet kan jag ju inte ha videos, men på ridningen kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam