Jag är ett hopplöst fall

Kära läsare, idag har jag verkligen känt att jag är ett hopplöst fall då det gäller jobb. Hade möte med min AF handläggare, samt min Personliga ombud på jobbet (då jag har ett funktionshinder), samt min chef. Detta var inget kul möte alls kan jag verkligen säga. Jag mådde dåligt under hela mötet. Jag klarar inte av att säga hur eller vad jag känner för någonting. Känner att det ändå inte tjänar någonting till. Deras enda kommentarer var från min chef samt från AF handläggaren att bättre jag sysslar med jobbet jag har nu till november så jag sen har a-kassa igen. De tror jag får mer a-kassa då men det får jag inte. Jo kanske lite grann mer.

Men jag har under hela mitt liv inte haft ett jobb som varat sammanlagt längre än 2-3 månader. Nu när jag äntligen blivit anställd så får jag inte behålla det bara för att jag inte trivs i deras lokaler. Sitter i en källare lokal som är lite väl liten till allt som de har där nere. Jag vantrivs då jag har stökigt omkring mig. Jag är snart 40år och vill gärna skaffa hus och barn som alla andra, men jag kommer kunna glömma detta nu. Kommer aldrig inträffa.

Har  bestämt mig nu att jag kommer söka jobb under detta året för jag tänker inte leva på bidrag en gång till i mitt liv. Sen detta med pension, kommer jag att överhuvudtaget att ha något sådant då jag blir gammal. Kommer jag att ha barn eller liknande som tar hand om mig då jag blir gammal. Nej jag tror inte detta faktiskt. Allt detta skrämmer mig.

Sen skrämmer det mig mer och mer nu att jag kommit på att mina föräldrar kommer inte att leva hela mitt liv, vilket skrämmer mig enormt mycket.

Varför har inte jag samma rätt som alla andra och få ha ett jobb? Ett riktigt jobb? Nu vill jag inte höra kommentarer som att det är många som är arbetslösa mm och det finns fler som vill ha jobb. Allt detta vet man ju om och det hjälper ju inte en precis kan jag säga.

Jag har en funktionsnedsättning som innebär inlärningssvårigheter samt psykisk ohälsa. Dessa saker står jag för och jag har inga som helst bekymmer att prata om det.

KramiZar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam