Jag o min kompis

Jag och min kompis har fått kontakt igen

Jag var igår hos min kompis sen skoltiden. Vi har inte umgåtts sedan 2009, så det är lång tid kan man ju säga. Vi hade bestämt oss för att ut och rida hos en annan gammal skolkompis till oss. Emma heter hon. Jag var nervös då jag kom dit för sist jag och min kompis Carola sågs så sa vi inga trevliga saker till varandra. Men det gick över förväntan. När vi kom ut till Emma så skulle Carola rida på en som hette Kimmen, jag skulle rida en stor häst som heter Peggy. Vi tog in dem i stallet och gjorde vid dem för lektion. När det var klart så gick vi till ridbanan för att börja lektionen. Blev mycket trav kan jag säga och jag behöver träning i detta då jag lätt bara skumpar på hästens rygg.

Min kompis rider utan stigbyglar

Min kompis rider utan stigbyglar 2

Jag och Peggy vill vara med

 

KramiZ på er allihopa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam