Kläder från Cellbes

Hejsan igen, nu e jag i farten igen. Fick hem mina kläder från Cellbes nu ikväll. Men min mamma lär kanske bli glad etersom det inte var mkt som passade mig. Av 8 plagg passade 2. De andra var för stora. Skönt det förvisso, men men inget kul alls, jag hade velat ha de kläderna ju. Men en kjol jag beställde gav de kommentarerna på den att den var liten i storlekarna så att man kulle beställa en storlek större än vad man har. Men herregud den var ju för stoooor, kunde dra den av mig utan och dra ner dragkedjan på den. Hur snygg och sexigt är det på en skala.

Men andra sidan var det kul att det jag beställt i storlek 48 i jeans och schorts passade bra samt att ett nattlinne i storlek 46/48 passade kanoooon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam