Lektion 8

Ridlektion 8 för min del

Ikväll så kunde min sambo följa med mig till stallet igen, vilket är himla kul. Alla vill att han skall börja med, men jag är glad att han inte vill på ett vis och det är för att jag tycker man behöver intresse som man har var och en som den andre inte sysslar med. Min sambo filmade dagens lektion, kommer lägga in filmsnuttar från mina lektioner här senare. Måste klippa ner dem lite grann. Men återkommer när jag gjort detta. Funderar på om jag skall ha en sida med mina klipp, eller om jag skall väva in dem i texten. Vad tycker ni där hemma?

Idag hade vi en annan ridlärare som heter Helena, hon är min favorit lite grann, hon tjatar om saker man skall tänka på och gör fel och hon studerar var och en mycket. Tjata på mig får man gärna göra då jag har inlärningssvårigheter.  Samt detta med filmandet av mina lektioner är med bra, synd jag inte gjorde det från första lektionen. Men man märker skillnad på mig. Sen har jag ju min medryttarhäst Peggy med som jag gillar grymt mkt. Henne rider jag på mellan lektionerna och tränar på det som vi skall göra eller som jag har svårt för på ridlektionerna.

Peggy är en blandning mellan ardenner, haflinger korsning.

Idag på ridlektionen så tränade jag på att trava på stora volten, det gick sådär kan jag ju lugnt säga =) Men då om jag på att jag skulle öva på det med Peggy imorgon då jag skall rida henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam