Min 1a Pay and jump tävling

Idag har jag varit i stallet igen för att tävla i min första pay and jump. Man betalar så kan man i skritt, trav eller galopp joppa över bommar, 30 cm högt hinder, 50 cm högt hinder, 70 cm högt. Jag valde att rida i skritt och trav på 30 cm högt. Men hade nog klarat 50 med tror jag.

Var grymt glad att jag klarade det, hade inte Emma snackat med mig inför de sista två hindren så hade jag nog inte rivit dem heller.

Här kommer ett klipp på när jag rider, sen andra hästen rider min kompis Carola och sist rider min kompis Emma Peggy. (Hon äger Peggy)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam