Mina egna tankar just nu

Hejsan och välkomna till min blogg!

Jag har inte bloggat innan på internet, men kände att detta sättet kanske skulle kunna vara en idé för att komma underfunn med mig själv och kanske få chans och få tips och råd kanske. Eller som sagt bara prata, eller ja skriva snarare.

Detta, mitt första inlägg, kommer att handla om kärlek och hur min dag idag ser ut.

 Vaknade i morse kl 09 och kollade som vanligt på min mobitelefon. Den blinkade inte grönt idag, som den brukar då du har skickat ett sms till mig. Eller ja när någon kontaktat mig snarare. Jag funderar lite innan jag går upp och gör mina vanliga sysslor. Du hörde ju trots allt av dig igår vid 20:30 tiden, har lärt mig och inte vara så otålig. Utan försöka och invänta att du svarar. Du är ju mkt med polare om helgerna, så det kan ju vara någonting sådant.

Du är ju bara så underbar kille, så snäll, rolig, trevlig, snygg är du ju med även om det inte hör hit idag. Men det är ju inte fel att du dessutom e snygg och sexig, säger jag det så ljuger jag ju. Du boe just nu i Stockholm, men kommer och flytta ner till underbara skåne senare i vår eller tidigt sommar. I fredags sa jag till dig att jag längtade tills vi ksulle träffas IRL, vi har inte gjort det ännu, du svarade med ett ”Det gör jag med   ” det smset gjorde mig glad kan ja ju säga.

Han brukar tala in röst MMS när vi inte kan snacka i telefon, o bara fäå höra hans underbara röst det gör att jag blir helt varm inombords. Jag vet inte hur jag skall bete mig. Knasigt, vi har inte träffats ännu, bara smsat, pratat i telefon, mailat och pratat på MSN, men jag blir helt fnittrig o blir som en kär 14 åring igen, varför vet ja inte. Det är hel knas.

Fortfarande lyser min telefon med sin frånvarande gröna blinkande lampa, men han hör väll av sig hoppas jag. Tror inte han skulle skicka så många sms till mig om han inte verkade vilja träffa eller ha kontakt med mig längre. 5500 sms/mms sen vi började prata 25/2. Blir kanske några till nu innan 3 månaders. Men låt säga 5500 st på 3 månader, det är ju ca 1833 st i månaden, ca 60 st om dagen.

Nu skall ja sluta skriva för denna gången o som sagt det är första gången jag bloggar så.

Har ni tips och råd till mig så ge mig gärna det.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam