Mina nyfunna vänner

Kom på en sak idag, även om det vart tufft och vara på Arbetskraft syd så har det medfött att jag fått en ny vän, Maria. Öspab har gett mig 2 vänner Sandra och Sonja, heter de underbara tjejerna. Via nyfunnen gammal vänskap till Carola så har jag hittat en del nya så som Emma (där jag rider), sen via ridlektionerna där så har jag lärt känna Frida. Sen har jag lärt känna min underbara granne Birgitta med =) Fattar inte detta. Klagade innan på att jag inte hade så värsta många vänner i Skåne, bara i Norrköping (Peter), ovanför Göteborg (Alexandra) och sen Växjö (Camilla)

Kramis till er alla nyfunna vänner och gamla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam