Mitt andra hem just nu

Mitt andra hem just nu har blivit stallet, jag funderar starkt på att börja rida igen och har varit och kollat lite grann i stallet samt på två olika lektioner. De hade en i söndags som heter Nybörjare Lugn. Den visade sig nog vara lite för lätt för min del. Nu igår var jag på en som heter N1, de har kommit lite längre än den på söndagarna.

De i söndags travade lite grann men det var inte ett måste, galoppera var inte heller ett måste. De som red igår galopperade och travade mycket.

Jag red mycket när jag var yngre i Glimåkra som ligger utanför Kristianstad i Skåne. Sen när jag blev äldre började jag på en ridskola i Växjö, men då vägde jag en del och kunde bara rida en häst. Så jag hade samma häst varje vecka. Han hette Carlzon och kallades för Calle. Han var en helt underbar häst kan man säga. Läste på deras hemsida nu att han lever inte längre. Men sånt är livet för oss djur o människor kan man ju säga.

Jag sitter just nu bara och längtar efter att få börja rida igen kan jag säga. De är så trevliga de jag har träffat  i stallet och hästarna är hur goa som helst.

KramiZ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam