Mitt liv är rörigt

Jaha nu sägs det att min sambo skall söka boende i Ljungby eller Värnamo… jaja…. då kan man ge upp sitt jobb som man har på G i Kristianstad samt lägenheten man har på G i ett tyst och lugnt område. Allting för min älskade skall ha sitt jobb och att han skall slippa pendla, men jag skall verkligen inte få chans att få ett jobb så jag kan leva och betala av på min skuld till CSN eller liknande, kunna resa, kunnna skaffa barn och familj och kanske tom drömbilen. Nejdå. Bäst att vi flyttar på oss. Alltid likadan, jag kommer i andra hand. Jag ger ta mig fan upp snart. Blir vansinnig. Älskar honom men nu börjar det bli för jobbigt i mina ögon.

KramiZ från ledsen Beach Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam