Mitt nya liv börjar nu

Hejsan alla mina läsare. Jag bestämde mig förra måndagen att nu skall jag ta itu med min vikt igen. Vet jag varit dålig på att gå ner i vikt samt att blogga här till er. Men har haft fullt upp. Lovar att skärpa mig och det kommer att komma nya färska recept och veckomatsedlar framåt nu. Skall även lägga till med inköpslistor till mina veckomatsedlar.

Jag har även sökt en del nya jobb, eftersom mitt som jag har nu tar slut den 30 november. Jag har nog aldrig kämpat så för att skriva en ansökan som till detta företaget. Jag hoppas verkligen att det kommer synas. Hör av mig mer om det när jag hör någonting ifrån det.

Kram på er allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam