”Molly”

Känner redan att detta kommer att bli det absolut längsta och känsligaste blogginlägget jag någonsin gjort. Orkar ni inte läsa så förstår jag er mycket väl.

Den 21 December 2015 så sökte jag jobb som Personlig Assistent, det var hos en kund som de behövdes akut folk till. Jag sökte det och kvällen den 22 december då jag var på möte i stallet så ringer en person som heter Richard. Han var Verksamhetschef på detta stället. Han sa att han hade läst mitt CV och att hans första tanke var att han kommer inte att ha råd att anställa mig, med min erfarenhet och utbildningar, men han höjde min lön självmant. Han pratade om att de behövde folk redan juldagarna. Jag sa att jag kunde om jag bara fick veta det dagen efter (eftersom julaftonen var det på morgonen). Sagt och gjort, han ringde mig på morgonen den 23 december och sa att om jag ville så kunde jag få jobba

24/12 08:30-14
25/12 18-22
26/12 08:30-14

Jag tackade ja till de passen. Sagt och gjort jag tog tåget till jobbet på julafton och gick upp till kunden. När jag kom fram så var jag så nervös så jag satte mig utanför och ringde journumret och pratade med dem. Fick numret till en kollega som vi kan kalla ”Petra”, testade att messa henne men utan resultat. Testade att ringa utan resultat. Jag funderade lite och kom fram till att om jag tycker detta är jobbigt och nervöst, hur är det då för kunden? Hon ligger hemma och vet inte ens vem som kommer hem till henne och skall ta upp henne och duscha henne mm. Då blev det mindre nervöst. Sagt och gjort så gick jag och ringde på dörren och kunden öppnade för mig. Jag gjorde allt jag skulle. Men när jag kom till momentet att ta upp henne i duschstolen så sprang jag och letade efter en pinne som hon skulle ha som stöd i stolen. Jag ringde bemanningen och skulle kolla, de visste ju inte så klart. Men de lovade att ringa Petra och kika var den kunde vara. Plötsligt hittade jag den, den låg i stolen hela tiden. Jag jobbade på och kl 12 sade Molly att jag kunde köra hem. Hon var trött och ville vara ensam. Men hon har sagt till mig i efterhand att hon hade tänkt redan när jag gått ”Henne vill jag ha tillbaka”. Kul att få höra. Detta var början till mitt livs berg och dalbana. Nu kommer jag att skriva om en del minnen jag har med Molly.

Vi har gjort massa kul ihop och jag har vuxit som assistent i jobbet med henne och min underbara chef. Vi har åkt på konserter i Halland, vart ute och promenerat och hon har vart min träningscoach i allt detta. På hennes födelsedag i oktober så fick Molly en fotobok med bilder som betyder någonting för henne, jag hade även skrivit vad hon betyder för mig.

 22686630_10214027255013861_1600927577_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam