Nu är jag på G igen

Hejsan ledsen om jag inte bloggat på länge, men jag har bloggat destu mer på min blogg på matdagboken.se. Jag gick med där för 2 vecka sedan. Detta är min andra vecka med strikt LCHF diet. Jag har inte kommit igång med motionen ännu. Men det kommer när jag kan ut och cykla igen. Älskar att cykla, mer det än att gå.

 Så det har hänt en del på min våg kan jag ju klart säga.

Sen i lördags var vi och kollade på vårt hus, eller ja huset som byggs med vår lägenhet i. Nu har de tagit bort ställningarna runtomkring. Dem har bara vitvarorna kvar att sätta in och kaklet i köket och sen uteplatserna/balkongerna. Sen är det klart, skall slutbesiktigas innan vi sen kan flytta in. Hur lång tid tror ni det tar för de som är vana? Jag hoppas det kommer gå fort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam