Nu börjar mitt nya liv

Nu har jag tillsammans med en underbar vän kommit fram till att vi tillsammans skall ta tag i våra liv och våra vikter nu. Så vi kommer att köra LCHF-Low Carb High Fat samt 5:2, 5:2 står för att man äter som vanligt 5 dagar på en vecka och sen äter man max 500 kalorier under 2 dagar. Jag har under våren 2013 redan gått ner 20 kilo, men sen har jag gått upp 3,7 kilo igen, så nu skall jag ta itu med det igen. Hoppas ni vill följa min resa genom detta. Kommer lite senare att lägga in gamla inlägg från min andra blogg så jag slipper ha så många. Om det nu går det vill säga.
Som sagt mycket välkomna till min blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam