Nu var lägenheten uppsagd

Jaha  vi skulle skickat in vår uppsägning via Rekomenderat brev till hyresvärden, för de var ute på fältet denna veckan. När jag skulle köra till min ”praktik” idag så körde jag förbi en lägenhet som mina kusinbarn skall ha sen from i helgen. Då stod Hasse samt Niklas (den nya hyresvärden) där så jag frågade om de jobbade på bolaget som vi hyr av. Jo det gjorde de. Jag undrade om de kunde ta emot en uppsägning på en lägenhet i handen och lämna på kontoret sen. De sa att jag kunde skicka den i rekomenderat brev, så kom det fram. Men jag vet inte om jag hinner få iväg det svarade jag, så jag vill inte stå 1 december och det inte kommit till er i tid så vi står för dubbla hyror.
De sa att de kunde ju ta den och lämna av den på kontoret. Jag sprang hem och hämtade det och sen tillbaka så nu är lägenheten uppsagd, skönt det skall bli att flytta. Längtar till den 1 december just nu, så det liknar ingenting faktiskt. På måndag kväll skall vi kolla på lägenheten som ev kan bli vår.
Sen när jag kom till praktiken så sa en till mig att de ringer 5 personer o visar den för, så det är inte säkert att den blir er. Genast föll min glädje över till sorg eller ledsamhet. Så jag kontaktade min sambo och sa vi nog gjort ett litet misstag. Men han sa att hon hade inte nämnt att flera skulle kolla på den. Så det var nog lugnt.
Vi har nämligen kollat upp en 2 r o k på ett lugnt område i stan som jag bara vill bo på, lugnt och tyst och man hör inget.
Så vi får se om hon ringer till min sambo under dagen. Väntar med spänning.
KramiZ BeachMia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam