Nya lägenheten

Hej, sitter och funderar på min nya lägenhet som jag skall flytta till på fredag. Längtar som bara den, samtidigt som det lär bli ensamt med. Men skönt med eget boende och min katt lär ju springa vilse. Denna 2an är på hela 63 kvm, min förra lägenhet var bara på 45 kvm, medans rummet vi delar nu är bara på 12 kvm kanske max. Skall bli skönt och kommer att flytta det mesta på dagen på fredag. Min pappa är nog ledig på dagen, men min mamma jobbar som vanligt. Så jag och pappa får väll köra det mesta på dagen, eller så kan jag göra det. Skönt med bara möbler mm på kvällen då mamma kommit hem och sen upp med saker där det skall vara.

Kommer att ha mycket fria ytor å golven men det kommer att bli görskönt då jag innan haft saker och ting på varannat typ. Längtar till tusen. Sen kommer jag bara och se vem som först kommer och besöker mig i min lägenhet. Hoppas jag får besök ganska snart av någon av alla mina killkompisar ;)

Detta blev en kort blogginlägg ;) Men ville visa mig från goda sidan med ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam