Ogillar att vara ovän med folk

Nu har det hänt en del så det var svårt idag och välja rubrik kan jag säga. Men skall dela upp allt i olika stycken i mitt blogginlägg.

Torsdag

Idag hade jag möte med min arbetspsykolog på Arbetskraft syd där jag är anställd. Vi pratade även med min chef och det verkade okej ända tills min chef säger att jag messar mkt till Maria under arbetstid. Att Maria hade skrivit att de skulle jobba. Men jag hade ju rast, sen n’r hon svarar mig är ju upp till henne inte upp till mig. Sen har jag sagt att jag messar ju på mina raster och då fick jag höra att jag skulle ju förstå att Jan-Olof min chef reagerade på att jag messade. Hur skall han kunna göra detta då jag sms:a på mina raster, samt att vi har olika tider hela tiden, vi har inga fasta tider då vi har rast på jobbet. Blev rörigt nu så nu backar vi bandet. Jag är uthyrd till en handelsträdgård för att testa på fysiskt arbete. Och jag lider av panikångest och orosattacker. Då har min arbetspsykolog och jag kommit överens om att jag får ha 5 min i timmen som jag kollar min mobil och kanske får stöd av vänner.

Lördag

Idag har jag kört till min nygamla vän som numera har flyttat ner till Kristianstad igen, vi har inte haft kontakt sen 2009, så lite nervöst var det allt kan jag säga. Men det var roligt att träffa henne igen samt hennes barn, varav minstingen är mitt fadderbarn. Älskar dessa personer så mycket. Hur har vi kunnat vara ovänner eller inte vänner på så lång tid? Det kan man undra. Men jag tog mod till mig för en vecka sedan och skrev till henne över Facebook. Hon skrev tillbaka, blev glatt överraskad. Man har saknat henne kan jag säga.

Min handledare messade mig på Facebook att jag skulle ju hålla mig till rasterna och sms:a till henne, ja men det är ju det jag gör, vad är problemet tänkte jag. Så då skrev hon ett sms att hon bad mig ta bort hennes mobilnummer från min mobil. Hon trodde jag redan gjort detta (eftersom jag var nära ta bort allas nummer när jag fick klagomål att jag messade och satt på Facebook när jag jobbade) men jag var ju inne på mina raster, sen att folk väljer att svara mig de är ju upp till dem, menade ju jag på. Min arbetspsykolog med.

Nu är jag borta som vän till henne på Facebook, blockerad på Facebook från henne mm. Jag tycker detta är grymt löjligt om jag skall vara ärlig. Då hon dessutom beskyller mig för att jag beskyllt henne för en massa då det är Jan-Olof fel. Men herregud det är väll inte han som messar mig från hennes privata mobil eller hur är det?

Jaja, jag och min kompis Carola var iallafall ute hos en kompis som har ridskola för att ta en lektion. Då fick vi reda på att hon behövde medryttare till hästarna som vi red på. Jag är grymt sugen men skall ju ev börja jobba på min ridskola, samt rider ju där. Detta ligger ju sedan utanför Fjälkinge. Det är en bit från där jag bor.

Så vi får se vad som händer

KramiZar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam