Psykningar….. lägger till lite på det förra

Detta var GB inlägg och sms jag fick för ett tag sen, redan då skulle jag blockat honom om ja visste hur. MEn nu skall han ju vara det =)

Måste skriva att detta som skrivs här under e skrivit av en kille som heter Markus till mig…… Det är INTE mina ORD!!

ja var du med andra fan äcklar mig ju , finns ingen som vill ha en som som dig o du gnäller på allt ju . Ingen respekt för dig , o ingen annan har det heller ju så. därför du inte hittar nån , fast tvättar du dig blir det lite bättre kanske. luktar fan illa.

Haha patetisk du är. Du luktar gammal fisk i ******. O att du *** av en kille o han stack sen haha du ser vem vill ha en slmapa som dig….. haha du eller hur. Du e ju avis och korkad. Jag stack från dig med haha men du fattade ju inte det haha blåst.

Ja, vem bryr sig? Hoppas du lär dig tvätta dig i framtiden. Var kul när du var här o jag stack haha hittade på det med min kompis ha det nice nu då

Aha ne eller hur. Du bara, vart är du skall du inte säga hejdå. Åh ville ses dan efter haha så desperat du är. Ja vädrade hela sovrummet och tvättade allt för du stank ju. Var kul du blev lämnad när du ***** av en kille med haha Du ser ju vad kilalr vill ha dig till sååå…
haha loser eller hur du ville ju inte åka hem från mig. Försöka duger ju. Du borde göra någonting åt din tunnhårighet ser inte bra ut att tjejer är tunnhåriga hahahahah
Så snäll e han emot mig…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam