Psykningar

Hejsan alla glada bloggare. Idag är jag inte så värst glad, kan inte blogga på min egna dator så måste låna någon annans. Går inte och skriva    Men som tur var så har jag snälla som jag kan låna dator av och skriva.

Det har vart midsommar sen sist jag skrev och det är den jag tänkte skriva om i denna bloggen. Behöver väll lite stöd från allt möjligt folk

Jag hade en trevlig midsommar och den kunde ju slutat hur bra som helst. Men nu gjorde den inte det. Jag hade sms kontakt med mig sötis hela kvällen mer eller mindre.

Men klockan 21:43 börjar terron på mig. En kille som jag har träffat som inte verkar gilla mig alls, kan man ju säga, började terra mig igen. Han skrev att jag hade sagt till alla att han var min k* och att jag behövde ju inte hålla på och säga det till alla. Jag menade att jag hade inget sagt till ngn eftersom ja inte gillade honom.

Då kom ett sms där det stod ”Ja är det därför du har sakt det till folk på ** skärp dig. Ja luktar inte illa som dig o grinar för allt. Ja du jag tappar ju inte håret du ser ju förjävlig ut skabbig fy blä” Då skrev jag detsamma till honom, alltså ordet ”detsamma” o att jag hade inte min profil kvar på den sidan. ”Ja men innan ju så. Du är helt korkad va. Suck moget och hålla på som du gör”.

Då skrev jag att om han inte kunde säga vilka som sagt det så kunde de ju inte var så, jag har inte sagt någonting. Mer än till 2 brudar som frågade mig vad jag var så arg över på sidan. Då skrev han ”Ja de e två tjejer på ** men ja ja sa som det var att du är störd, en stalker så. Stick och brinn”.

Skrev till honom att det är han som är en stalker som följer efter mig och hela tiden börjar skriva till mig. Då fick ja som svar ”Ja ok skall få deras namn så ** heter de. Så klart de har skrivit det de tycker du var skabbig. O fan det är du ju så” Sen skrev han ”Du är så jävla patetisk så sitt du o lipa hemma det gör du bäst. Haha”

Innan jag fick dessa messen så skrev han en del innan för ett par veckor sedan. Som var mindre trevliga att läsa. Vill inte skriva det här. Men kan ta det privat om jag ens vågar lita på en enda person igen!

Nu kom vi på att det finns program till Android telefonerna som gör att man kan blockera telefonnummer från att kontakta en. Jag gjorde det i lördags med min underbara dejts hjälp. Han är underbar, synd jag inte gjorde det efter förra gången. Men nu e alla hans nummer blockerade.

Men hur sjuk i huvudet får man egentligen bli? Jag brukar inte kalla folk sjuk i huvudet, men nu e det befogat….

Kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam