Resa till Lima-Lördagen

Lördagen sen så gick de som sagt upp typ klockan 05 innan det ens var ljust. Jag valde att vara kvar i stugan medan de körde iväg. Jag sov vidare en stund och sen läste jag i min bok som jag hade börjat i kvällen innan. Det är en verklighetsbaserad bok som heter 14 år till salu – En skakande svensk historia. Skall berätta om den mer när jag läst den klart.
När Henrik och hans pappa kom tillbaka så somnade vi till någon timme och vaknade upp klockan halv ett tror jag det var. Vi lagade lunch och pratade om att vi skulle köra till Sälen och Stöten. Vi körde dit och när vi kom dit så tänkte vi att vi skulle ta oss högt upp på fjället men det gick ju inte. Så vi begav oss upp och kollade på lite fina annorlunda stugor. Kommer Bilder. Jag såg någonting som jag tyckte var häftigt och det var att molnen var så långt nere eller bergen så högt att molnen nuddade vid bergen. Kommer Bilder.
Vi begav oss sedan till Hundfjället och trollbyn. Där körde vi rätt högt upp ibland stugorna och sen åt vi lite fika. Bilder. Grymt fint var det där med. Bilder. Sen begav vi oss hemåt igen emot stugan. Blev en vila innan vi sen bestämde oss för middagen som blev korv och pasta. Fel mat för mig i helgen nu som äter LCHF, men så kan det bli. Skall kolla på tisdag kväll, men har la gott upp allting igen. Men det tar vi itu med sen.
Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam