Resan till Lima

Jag och min sambo skulle åka med tåg till deras stuga i Lima som ligger i Dalarna idag. Vi hade ställt klockan på 04 för att hinna med det sista innan tåget gick. När klockan var 05:20 så begav vi oss ner till bilen för vi skulle köra ner till stationen. Mina föräldrar skulle hämta den där senare idag. Vår resa startade med X2000 till Mjölby. Där hade vi förbokat frukost, vilket var grymt skönt så man slapp äta det så tidigt på morgonen. Kan oftast inte äta så tidigt. Så typiskt så fungerar inte toaletterna på tåget :(
I Mjölby så passade jag därför på att besöka ovannämnda plus skyndade mig in på pressbyrån för att inhandla dricka. Men blev även kexchoklad samt kanelrulle =) Sen sprang jag tillbaka till perrongen. Jag sprang med andan i halsen för jag trodde jag inte skulle hinna. Men Henrik sa sen att det var lugnt för det var 9 minuter kvar till avgång. Gick in i tåget och hittade 2 bra platser som vi kunde sitta vid. Resan mellan Mjölby och Borlänge var den längsta. Den tog 4 timmar. Pust….. Tur man har datorn med filmer i. Samt laddare på tåget. Var liknande våra Öresundståg som vi åkte med.
I Borlänge så var det byte till buss 121 till Malung. Jag satte på Spotify i mina öron och sen somnade jag direkt och sov mer eller mindre hela resan. Fast det ju inte var tanken då vi åkte buss och man kan se mycket från en buss
I Malung så mötte Henriks pappa upp oss, vi gick till Hemköp för att handla till hela vistelsen då vi sen hade långt till butik om vi saknade någonting. När vi hade gjort detta så körde vi den vackra vägen till stugan. Kenneth berättade en del under tiden som vi körde ut. Vi var nog inte framme förrän klockan 17:30.
Grillade lite grann samt att vi kollade runt lite grann nere vid Tisjön. När vi hade ätit så gick vi mer eller mindre och la oss. Innan dess bestämde Kenneth och Henrik att de skulle upp kl 05 och iväg och jaga,
Bilder kommer jag att lägga ut på min galleri sida =)
Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam