Ridningen ikväll

Ikväll var inte ridlektionen kul.

Idag gick inget bra på ridskolan. Jag kom till ridskolan kvart i fem för jag skulle hinna göra klart Ricardo, älskar att vara i stallet innan jag skall rida och bara borra in min näsa i hans päls som är så mjuk och känna hur han puttar på mig och buffar på mig. Rykta honom, kratsa hans hovar och sen göra vid honom inför ridningen. Men idag då vi kom till stallet så var han redan sadlad. Vet inte vem som gjort det, men sen såg jag ett fel, de hade vikt hans sadelgjord så den låg inte slätt längs magen, samt att personen bara hade lagt den ena stigbygeln över sadeln. Så har inte jag lärt mig att man skall göra iallafall. Då valde vi att står ute i solen och vänta, sen när klockan närmade sig 17:30 (som är min lektionstid) så kommer min ridlärare och sa att hon undrade om jag ville testa på nästa lektion som kommit längre. Ja det kan jag väl göra tänkte jag. Jag kollade på lektionen som var 17:30 och sen hämtade jag Ricardo för att vara på lektionen 18-18:45. Ricardo ville inte stå stilla då jag skulle hoppa upp på honom, han var lite si så där under ridlektionen. Jag drog i honom och försökte skänklar honom men han lydde mig inte. Monika ”klagade” en del på min ridning, eller ja klagade gjorde hon inte. Men vet inte vad jag skall kalla det. Sen hade jag en elev som hela tiden red Ricardo i svansen och jag tycker inte att jag skall behöva ha koll bakåt med då jag travar. Så jag red rätt igenom för att komma lite ifrån henne. Men då gjorde hon likadant. Jag tyckte inte att någonting fungerade kan jag säga. Tycker att 6 personer i en grupp är för mycket att ha, eller om vi var flera. Sen nästa vecka skall resten av min grupp upp i denna, huana mig hur skall det gå?

Sen när Monika sa saker som jag behövde tänka på så sa hon det ibland med en ton som jag reagerade på och jag är känslig för tonläge. Samt att man inte kan säga  mer än max 2 saker jag behöver tänka på samt visa och ge förklaring eller exempel på varför. Jag har inlärningssvårigheter.

Sen tror jag att det blev för mycket, för snabbt för mig. Sen satte jag press på mig för att jag ville visa så mycket och klara av så mycket.

Blev bara en pärs för mig, sen får vi se på tisdag då vi är större grupp och skall dessutom hoppa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam