Sitter och tänker

Så var jag i farten och skriver i min blogg igen. Denna gången är det mycket funderingar om kärleken och allt om den. Jag har en del killar som jag gillar mycket, men det är verkligen inte lätt, en del vill nog bara vara min vän eller åtminstone avvakta för och se vad som händer.

Men dem kommer jag att skriva om senare, nu kommer jag att skriva vad jag känner för denna killen Simon, han och jag har haft kontakt nu sen mitten av februari. Det har blivit många sms och mms, samtal, msn, mail. Han har sagt en del saker som värmer i mitt lilla   han har bla skrivit att han inte vill ha någon annan, att han inte vill leta upp någon ny tjej, mm fina saker. Han bor just nu i Stockholm, men han kommer att flytta ner till Malmö, där han fått erbjudande om jobb. Men igår fick jag ett sms från honom att han haft fullt upp nu för han hade fått ett samtal om ett ännu bättre jobberbjudande, detta var i GÖTEBORG   Men när ja skrev att vi nte kommer kunna ses då när han bor där så skrev an att man kan ju besöka varann ändå och att inget var bestämt. Men sen kom jag på att det tar 2 timmar till honom om han bor i Göteborg, 1 timme om han bor i Malmö och 4 timmar om han bor i Stockholm. Det kunde ju varit längre norrut med….

Han är i mina tankar hela tiden kan jag ju säga. Men sen även de andra som just nu bara ser mig som vän. Men jaja vi får la se hur detta utvecklas framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam