Snart 1 a veckan avklarad

1 a veckan med Kickstart, 3 veckor kvar

Jaha nu har det gått snart en vecka av detta program och jag har bytt ut litegrann själv. Men inte hållt mig hundra till menyn, men inom mina 1500 kcal kan jag säga. Igår blev det tårta då min sambo fyllde år. Men blev motion och styrketräning ute i naturen igår :) Man kan hitta mkt och köra styrketräning på i naturen. Nästa gång går jag till utegymmet i Hässleholm och tränar. Sen igår blev jag utmanad att gå 20 km idag, det skall man inte utmana mig till så ja jag gick 1,91 mil av de 2 milen i morse. Kommer bilder mm från det snart i mitt bildgalleri =)

Vågen visade en startvikt på 94,8 kg, nu dag 5 vart jag tvungen att ställa mig på den flera gånger för jag trodde inte den. Men den visade samma vikt hela tiden.

KRam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam