Snart skall jag ut

Jaha kom på nu att det snart är dags att ta på mig kläderna för jag skall ut i mörkret och kylan och motionera. Väntar bara på min älskling som skall komma hem från jobbet först. Han kommer ju alltid hem så sent för han jobbar en bit hemifrån och idag skulle han in till sin svägerska o lämna någonting samt handla innan han kommer hem.

Ni kan följa mina framsteg inom motionen på följande adress

http://runkeeper.com/user/miabeach/activity/133503553

Jag kommer att länka till mina promenader här inne. Nu har jag som mål att komma ut 30 min varje dag. Blir det mer så blir det bara plus.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam