Sorg i mitt hjärta idag

2 veckor sedan idag som mitt ex fick ta det hemska beslutet och åka iväg och avliva vår älskade Foppa. Jag grät som bara den, den dagen, som tur jag var hos min sötis. Han finns hos mig dag som natt, det vet jag. Minns bara Foppas tassar runt min hals då man lyfte upp honom. Han låg ofta bakom mig och hade en tass om min hals som om han skulle hålla om mig. Han förstod mig mycket väl, precis som min hund då jag var liten och ledsen. Du blev bara 6 år, men jag tycker det var för ungt. Visst det e bara en katt säger ni nog. Men han betydde och betyder fortfarande lika mycket för mig…..

Detta var allt för mig för idag….. Tror jag, om jag inte bloggar mer idag så får ni ha en underbar dag…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam