vad är fel

Hej hej…. Nu vet jag vad som är felet, Jag har inte 100 följt min LCHF så nu har jag gått upp i vikt, eller om man sväller 2 veckor innan mens. Vet inte så mycket om detta om man gör det, men skall se vad som händer med min vikt och kropp framöver.

Idag snöar det ute som bara den :) Älskar snö kan jag säga. Sen mer på schemat idag står det tvättning på schemat. Sen väntar jag på att chefen skall ringa mig för det har blivit lite problem på mitt jobb. Jag skall ju sluta, men de få pass jag har kvar är konstiga, så jag vill diskutera det med henne,

Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam